Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το όνομα Scic Cucine d’italia, είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και σε εσάς, λόγω της 50χρονης παρουσίας της στο χώρο του ποιοτικού επίπλου κουζίνας. Ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια για τις καινοτομίες και τη προσαρμοστικότητά της, στις σύγχρονες απαιτήσεις μιας συνεχούς μεταβαλλόμενης κοινωνίας.

Είναι πρωτοπόρος και δίνει πάντα το στίγμα της στο χώρο των επίπλων κουζίνας, με συνέπεια, σοβαρότητα, υψηλή ποιότητα, σύγχρονο design και εγγύηση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η Danco, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Αθήνα, είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που σας προσφέρει τα προϊόντα της Scic Cucine d’italia, με αίσθημα ευθύνης, αντίστοιχο του ονόματος που εκπροσωπεί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, σας παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις σε ντουλάπες υπνοδωματίων και dressing rooms, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στο χώρο μας θα βρείτε πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας ιδανικές για κάθε γούστο.

Εμείς, οι άνθρωποι της Danco και της Scic Cucine d’italia, αισθανόμαστε ειλικρινή χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας επισκεφθείτε στους εκθεσιακούς μας χώρους που βρίσκονται Λεωφ. Βουλιαγμένης 562 στον Άλιμο, ώστε να σας εξυπηρετήσουν οι έμπειροι αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας από κοντά.